Kandidatenlijst

Voor de verkiezingen van 2018 kunt u terecht op: https://deurne.afdeling.pvda.nl/


Kandidatenlijst nieuwhttps://deurne.afdeling.pvda.nl/

Maak kennis met onze kandidaten 


Nick Thijssen kleinNick Thijssen

Nick (56) is gehuwd met Twannie en vader van Fleur en woont al ruim 25 jaar in de Koolhof. Hij is werkzaam als Manager Staf bij stichting ORO en heeft jarenlang gewerkt als leidinggevende in het Rijtven. Vanaf de jaren negentig is hij betrokken bij het zaalvoetbal in Deurne, eerst als speler en later als bestuursvoorzitter.

 Volg Nick op Twitter: @nickthijssenoro


Linda Nouwen klainLinda Nouwen

Linda (36) woont in de Heiakker, is getrouwd en heeft 2 kinderen. Linda is alom bekend vanwege haar activiteiten in het welzijnswerk. Ze is een mensgericht, sociaal persoon met bijzondere aandacht voor kwetsbare kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Ze gelooft in de kracht van samenwerken, goede communicatie en verbinden in alle dorpen en wijken van Deurne. Volg Linda op Twitter: @lindanouwen1


Renate Beijers kleinRenate Beijers

Renate (31) heeft zich in Deurne altijd ingezet voor de jongeren, onder andere als jongerenwerker en als vrijwilliger bij diverse organisaties zoals Deurne de Dopeste en ojc De Roos. Renate woont in de Koolhof, heeft culturele en maatschappelijke vorming gestudeerd in Den Bosch en is nu werkzaam als jongerenwerker binnen het welzijnswerk in Boxmeer bij Radius.
 Volg Renate op Twitter: @renaatje55

 

Jerom CoppusJerom Coppus

Jerom (33), geboren en getogen in Deurne. Als trompettist actief bij de Koninklijke Harmonie Deurne en de Hosbengels. Tevens betrokken bij de carnavalsactiviteiten van de Peelstrekels. Opgeleid als jurist en bestuurskundige, werkzaam geweest bij de Raad van State te Den Haag en thans als projectleider/omgevingsmanager werkzaam in de zand- en grindwinning. jerom woont in de Provinciebuurt.


Paul TeldersPaul Telders

Paul (69) is gepensioneerd docent van het Willibrordgymnasium. Paul is tevens voorzitter van het Wereldmuziekkoor Makandra in Deurne. Hij is burgercommissielid voor wonen en economie. Verder wil hij zich ervoor inzetten dat voor senioren in Deurne niet alleen appartementen, maar ook andere - voor senioren geschikte – woningen gerealiseerd worden.


 


Marie-Thérèse Göbbels

Marie-Thérèse is lid van de afdeling PvdA Deurne en woonachtig in Liessel.
 Mat SchatorjeMat Schatjoré

Mat heeft een eigen bedrijf op het gebied van milieu en duurzaamheid. Mat woont met zijn gezin in de Koolhof. Hij wil zich inzetten voor een duurzaamheidsagenda in Deurne.

Berry van der Schaaf Berry van der Schaaf.

Berry werkt als beheerder in 't Hofke van Marijke. Daarnaast is hij oa actief in de dorpsraad Zeilberg en de carnaval in de Zeilberg.

20140315 170612 resized Netty Manders
Netty is al jarenlang lid van de PvdA Deurne en altijd actief betrokken bij de activiteiten van de afdeling. Netty komt op voor sociale rechtvaardigheid.  Rinus Pecht

 Rinus Pecht.
Rinus woont in de St. Jozefparochie en is in zijn werkzame leven alom bekend geworden als docent lichamelijk opvoeding op het IVOD en zijn grote hart voor de sport, jongeren en senioren.

 Driek Berkers kopie Driek Berkers

Driek woont in het centrum en gepensioneerd. Hij heeft in het welzijnswerk gezeten. Hij is o.a. actief voor Holtensmolen en de Participatieraad Deurne. In deze laatste rol, als voorzitter van de Participatieraad, is hij betrokken bij de juiste formulering van het Wmo-beleid van de gemeente en ziet hij erop toe dat niemand uitgesloten raakt.  HVB4063 kopie  Bas Schrama

Bas woont in de Koolhof en is reeds enige jaren actief binnen de PvdA. Bas is als oudmilitair uitgezonden geweest en zodoende ook veteraan.

Stefan  Stefan Aarts
Stefan is oudraadslid namens de PvdA Deurne en woont in de Zeilberg.
 


 


Phil de Vries Phil de Vries
Phil is oudraadslid namens PvdA Deurne. Zij werkt in het onderwijs en woont in de Koolhof.  Was jaren voorzitter/secretaris van afdeling Deurne.


 HVB4032 kopie Gerda Eevers
Gerda is secretaris van het bestuur van de afdeling Deurne. Woont in de St. Jozefparochie en is op diverse terreinen maatschappelijk actief.
 HVB4084 kopie Dirk Lüders

Dirk Luders woont in D'n Heiakker. Hij werkt bij ASML. Hij is gewaardeerd lid binnen de PvdA Deurne en heeft twee jonge kinderen op basisschool D'n Heiakker.

 HVB4059 kopie Martien Sleegers

Martien Sleegers woont in Zeilberg, is vader en opa. Hij is vrijwilliger bij Hockeyclub MHC Deurne en actief in Zeilberg.


Antoinette Knoet Antoinette Knoet-Michels

Antoinette woont in Vlierden en is Provinciale Statenlid voor de PvdA Brabant. Antoinette is op diverse vlakken maatschappelijk actief. Huey Hwa Chan Huey Hwa (Viviane) Chan
Viviane woont in de Heiakker, is getrouwd met onze lijsttrekker en werkt als logistiek-planner in Den Bosch. Viviane komt oorspronkelijk uit Singapore.Nadia van den Broek  Nadia van de Broek
Nadia is een nieuw talent bij de PvdA. Zij is o.a. actief bij Scouting Deurne. Nadia wil zich inzetten voor zaken die van belang zijn voor jongeren. Zoals betaalbare huisvesting en voldoende, passende banen.Ger Schinck Ger Schinck
Ger woont in de Walsberg en heeft een lange carriere binnen de PvdA doorlopen. Zo is hij is o.a. fractievoorzitter geweest van de PvdA-fractie in de Eerste Kamer. Ger is in Deurne op diverse terreinen maatschappelijk actief, o.a. voor Museum De Wieger.

 


 


 Jan Adriaans 2 Jan Adriaans
Jan woont in de Zeilberg en heeft gewerkt bij Philips. Daar was hij tevens actief in de (internationale) OR. Hij  is oudraadslid voor de PvdA Deurne in de gemeenteraad. Jan is o.a. actief als belastingconsulent namens  FNV Bondgenoten.

Gerard deJong

Gerard werkt bij de overheid en is gespecialieerd in ruimtelijke ordening. Binnen onze afdeling wordt hij daar dan ook voor benut: zijn kennis kunnen we goed gebruiken als het gaat om projecten en bestemmingsplannen. 

Pieter Verstegen  

Pieter is raadslid geweest voor de PvdA Deurne. Hij is werkzaam in de zorg en tevens maatschappelijk actief o.a. als voorzitter van stichting Nacht-van-het-witte-doek. 

Cees van de Ven 

Cees woont in Deurne West. Cees was actief als voorzitter van de Clientenraad Deurne. Vanuit die hoedanigheid behartigde hij de belangen van minima en uitkeringsgerechtigden. Hij is coördinator bij "Grip op schuld"  en secretaris van de Stichting the "Heart for Gambia" foundation.